Vanliga frågor
Hur går en barnbasar till?

Mellan 11.30-15.00 är basaren öppen för alla fyndsugna. Vi har omkring 55st bord och många säljare står två och två, så antalet säljare brukar vara drygt 80st. Det finns alltså ett stort utbud av barnkläder, leksaker, skor, bilbarnstolar, barnvagnar gravidprylar, böcker, filmer osv.  Utbudet är från baby till tonåring.

Hyra bord?
Är du intresserad av att hyra bord skall du göra en intresseanmälan. Detta gör Du under ”intresseanmälan”. Borden kommer att fördelas för att få en varierad sammansättning av barnsaker vid basaren, d.v.s. det är inte först till kvarn som gäller. Det kostar 300kr att hyra ett bord (storlek 80x180cm) för att sälja vid, eller 450kr för två bord (du får två som är 80x180cm). Avgifterna för borden betalas i förskott (information mailas till dig när du tilldelas ett bord). De som säljer får tillträde till sina bord från kl. 09.45 på basardagen. Mellan 11.30-15.00 pågår försäljningen.

Man städar själv efter sig, d.v.s. tar med sig sopor och skräp hem.

Vi tillhandahåller med bord. Det är inte tillåtet att ta med sig egna bord (ej heller hyllor eller dylikt), utan vi använder de som finns i lokalen.  En klädställning per bord är tillåtet att ta med sig att ställa intill sitt bord, d.v.s. en klädställning per säljplats oavsett om man bokat ett eller två bord (OBS! Finns inte att låna). Tips - om du använder klädställning så kan man på en mindre papperstallrik skriva klädesplaggens storlekar, klippa en skåra och fästa i stången.

Tips att tänka på innan basaren:

  • Växelkassa
  • Påsar
  • Alla kläder och saker bör vara prismärkta
  • Sortera dina saker för en smidigare försäljning

Väljer du att dela ditt bord med någon annan säljare skall man vara medveten om att det blir väldigt många fler säljare i lokalen men utbudet för köparna ökar...

Får du förhinder får du själv hitta en ersättare (kölista finns hos mig, kolista@barnbasarer.se), då anmälan är bindande.

Hur många besökande kommer?
Vi brukar ha mellan 500-700 besökande till varje barnbasar.

Allmänna tips?
Lämna barnvagnen hemma eller i entrén, det är trångt i lokalen, framförallt de första två timmarna...

Är det billigt?
Ja! Det finns mycket fina fynd att göra till en bråkdel av nypriset. Helt klart värt ett besök!

Vad kan man hitta för saker?
Allt som hör barn till... barnkläder, leksaker, filmer, böcker, spel, pussel, sportsaker, bilbarnstolar, barnvagnar, gravidprylar, skor m.m.

Vad får jag inte ta med och sälja?
Detta är en barnbasar så det är saker till barn du får ta med dig och sälja.

Hur många bord finns det?
Vi bokar omkring 55st bord att sälja vid, boka här!.

Vilka människor kommer/ kundgrupp?
Både den som är gravid och går i väntanstider, småbarnsföräldern, far-och morföräldrar samt de som har barn i förskole- och skolålderna besöker basarerna. Barn är jättevälkomna att följa med och fynda. Lämna gärna barnvagnen hemma eller i entrén, det blir lätt trångt i lokalen.

Fikaförsäljning?
AXA Sports Center står för kiosk och fikaförsäljning vid basaren.

 
Skor