För bordsansökan registrera dig här! Önskar du löpande information från barnbasarer.se registrera dig här!


VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMSREGIONENS STÖRSTA BARN LOPPIS!

NÄSTA BARNBASAR ÄR DEN 30 SEPTEMBER 

Barnbasarerna äger rum i Scaniarinken mellan 3-4 ggr per år i Scaniarinken, Södertälje. Den absolut enda barnloppisen med så varierat utbud med barnkläder från nyfödd upp till tonåring. 
Vi har ca 80 säljare som enbart säljer barnkläder, leksaker, möbler/heminredning till barnrummet, mammakläder, barnvagnar, bilbarnstolar, spel och mycket mer! Det finns också säljare på plats som säljer nya barnkläder bland annat från en webbutik. 

Barnbasaren brukar vara välbesökt med flera hundra besökare både från Södertälje och närliggande kommuner! Den enda barnloppisen med samtliga storlekar, från nyfödd till tonåring. Både pojke och flicka. 

•Fikaförsäljning finns under barnbasaren 
•I den mån vi har möjlighet ordnar vi även med ansiktsmålning för barnen / och eller pysselhörna 

Vilka är vi som arrangerar barnbasaren? Jag heter Josefin och fick äran att ta över arrangemanget år 2015 av tidigare arrangör Mari Stenius. Barnbasaren i Scaniarinken är inne på sitt 13 år! Vid min sida har jag min man Konstantin som hjälper mig med det som krävs och som rycker in där han bäst behövs. Det finns även fler funktionärer/medhjälpare som gör det möjligt att arrangera detta event. Tack för att ni finns! 

Det är en otroligt rolig men också utmanade uppgift att arrangera barnbasaren. Tillsammans gör vi skillnad och tar hand om vår miljö och klimat. Efter varje barnbasar brukar många vilja skänka diverse till bättre behövande och jag blir rörd och tacksam varje gång över hur generösa ni säljare är. Ni gör stor skillnad för många som har det svårt. 

OBS: VI KAN INTE GARANTERA ATT ALLA SOM SÖKER FÅR EN SÄLJPLATS! Trycket och intresseanmälningarna inför varje barnbasar är stort. Vi eftersträvar att alltid ha samtliga storlekar och så varierat utbud som möjligt. Fortsätt anmäla intresse för förr eller senare får du en säljplats. 

Nästa barnbasar är den 30 September. Välkommen med din intresseanmälan. 

Passar på att presentera mina andra företag: Livibalansoharmoni som är ett nystartat företag där tjänster som hälsocoachning, mindfullnes, massage och föreläsningar erbjuds. Vi arrangerar också återhämtningsresor för utbrända samt föräldrar till barn med neuropsykiatriska diagnoser såsom ADHD, autism etc. Vid intresse och mer info kan du kontakta mig på livibalansoharmoni@gmail.com 

Nya Mollys Catering som har levererat smarrig mat till Södertäljebor i över 25 års tid. Hör gärna av dig om du önskar catering. Varför inte beställa Södertäljes godaste smörgåstårta till barndopet? Maila nyamollys@gmail.com eller kolla in vår cateringmeny på hemsidan: www.nyamollyscatering.se